TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1. DEFINITII SI TERMENI

WWW.ITCONEX.RO, ITCONEX.RO, ITCONEX : Denumire comerciala a SC IT DATA CONEX SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Tunari, Ilfov, Str. 1 Decembrie, Nr.136, 077180, Nr. Reg. Com. J23/311/27.01.2020, CUI RO41903227.

Site: Magazinul online gazduit la adresa web WWW.ITCONEX.RO. 

Vanzator: SC IT DATA CONEX SRL, WWW.ITCONEX.RO, ITCONEX.RO, ITCONEX.

Cumparator, Client, Utilizator: Orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani, persoana juridica sau orice entitate juridica care plaseaza o comanda pe site sau acceseaza site-ul.

Cont: Sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii depre Cumparator si comenzile acestuia. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul Meu:  Sectiune din site care permite Cumparatorului sa adauge Produse pe care doreste sa le achitioneze prin plasarea unei comenzi.

Comanda: Procesul prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului prin intermediul Site-ului intentia de a achizitiona bunurile furnizate de Vanzator.

Produse: Produsele furnizate de catre Vanzator prin intermediul Site-ului.

Continut : Reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic sau transmise de catre Vanzator prin orice mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

Review, Rating, Comentariu: O evaluare scrisa de catre Cumparator pe Site reprezentand gradul de satisfactie a folosirii unui produs/produse comandate.

Comunicari Comerciale/Marketing: Orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/etc.)  continand informatii generale, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE COMERCIALIZARE

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele/contactele  mentionate la sectiunea Contact din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI(RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC IT DATA CONEX SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC IT DATA CONEX SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC IT DATA CONEX SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SC IT DATA CONEX SRL.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC IT DATA CONEX SRL, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC IT DATA CONEX SRL, in cazul platii online; datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Produselor comandate.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta ne va putea contacta telefonic/email pentru notificarea acestui lucru sau poate refuza primirea coletului.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, daca Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 5 (cinci) zile de la data receptionarii produselor de catre Vanzator. Suma va fi returnata in contul bancar al Cumparatorului dupa o confirmare in prealabil.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

Cumparatorul nu iși poate exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Bunurile intr-o masura care depașește limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de functionare a acestora sau daca produselor achizitionate le-a fost rupt amabalajul original.

Accesoriile aflate in cutia Bunului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integranta din Bun. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, ambalat  impreuna cu toate accesoriile acestuia.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului achitat, in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6. POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR / SERVICIILOR

Procesarea si Livrarea Comenzilor

Toate comenzile plasate in timpul saptamanii sunt procesate si livrate* in maxim 3 zile lucratoare.

Toate comenzile plasate Vineri dupa ora 16:00 si in weekend (Sambata sau Duminica) vor fi procesate si livrate* incepand cu ziua de Luni in maxim 3 zile lucratoare.

*pentru orice comanda plasata termenul de procesare si livrare poate depasi 3 zile lucratoare in urmatoarele situatii: de sarbatori si zile libere legale (perioade in care nu se lucreaza), campanii Black Friday, in caz de forta majora, daca produsele nu sunt in stoc.

Modalitati de Livrare

Livrare prin curier – CONTRA COST (17.85 RON, TVA inclus / COMANDA): Toate comenzile sunt trimise oriunde in tara cu Fan Courier – Standard (livrarea Standard nu include servicii suplimentare cum ar fi: deschidere colet, livrare Sambata, etc…).

Ridicare de la sediu – GRATUIT: Toate comenzile pot fi ridicate de la sediul nostru din Tunari, Ilfov, Str. 1 Decembrie, Nr.136, de Luni – Vineri in intervalul orar 08:00 – 16:00.

Urmarirea Comenzii Tale

Dupa ce comanda a fost procesata veti primii confirmarea de livrare pe email impreuna cu AWB-ul trimiterii.

7. POLITICA DE RETUR/ANULARE

Ne puteti contacta atat telefonic – 0768504777 cat si pe email – office@itconex.ro  pentru anularea sau modificarea comenzii dvs.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristicefara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Produselor comandate.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL - GDPR

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC IT DATA CONEX SRL cu sediul social in Tunari, Ilfov, Str. 1 Decembrie, Nr.136, 077180, Nr. Reg. Com. J23/311/27.01.2020, CUI  RO41903227 in calitate de operator de date.

Va aducem la cunostinta prin prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal faptul ca activitatea desfasurata in baza Codului CAEN 4791 se desfasoara in conformitate cu cerintele Regulamentului UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet WWW.ITCONEX.RO, denumit in continuare “Site-ul”.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Daca sunteti client al Site-ului, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numar telefon, adresa de e-mail, IP, data si ora transmiterii formularelor (solicitare oferta, formular contact, comenzi), dispozitiv, sistem de operare, browser, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul Site-ului, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului: formular de contact, formular de solicitare oferta, comenzi.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal

Daca sunteti client al Site-ului vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC IT DATA CONEX SRL , respectiv pentru preluarea, validarea si raspunderea la solicitarea plasata pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii solicitarii, etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza solicitarea transmisa de dumneavoastra catre SC IT DATA CONEX SRL. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a va raspunde la solicitarea transmisa. 

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC IT DATA CONEX SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale sau contactandu-ne la adresa de email office@itconex.ro.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC IT DATA CONEX SRLde a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC IT DATA CONEX SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC IT DATA CONEX SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului, ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;

 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate prin intermediul Site-ului;

 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;

 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege, etc.

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Ca principiu vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC IT DATA CONEX SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC IT DATA CONEX SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC IT DATA CONEX SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Drepturile persoanei vizate conform Regulamentului 679/2016

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC IT DATA CONEX SRL, conform celor descrise in prezentul document;

 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC IT DATA CONEX SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC IT DATA CONEX SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

 • Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (GDPR) SC IT DATA CONEX SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :

  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC IT DATA CONEX SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

 • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC IT DATA CONEX SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC IT DATA CONEX SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@itconex.ro

Transferul datelor cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

9. INFORMATII PRIVIND SIGURANTA DATELOR CLIENTILOR

Toate datele dvs. sunt prelucrate si stocate in siguranta folosind certificate SSL pentru criptarea si securizarea datelor furnizate prin intermediul site-ului. 

10. MODALITATI DE PLATA

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.ITCONEX.ro sunt in LEI (RON) si includ T.V.A.

Plata se poate face:

-  prin TRANSFER BANCAR in cont-ul nostru deschis la banca Transilvania , IBAN RO96BTRLRONCRT0529712601.

Va rugam sa mentionati numarul comenzii/facturii/facturii proforme cand faceti plata.

- RAMBURS la curier prin plata in numerar (cash).

-  ONLINE folosind procesator de plata securizat 3D Secure..

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

11. PLATI SECURIZATE

Platile sunt securizate prin folosirea unui certificat SSL si procesator de plata securizat 3D Secure.

12. COMUNICARI COMERCIALE

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza: prin modificarea setarilor din Cont ; prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau prin contactarea telefonica/email a Vanzatorului.

13. GARANTII

Oferim o garantie de 1 an de zile de la data achizitiei pentru toate produsele comercializate.

Mai multe detalii se gasesc in sectiunea Notificare Legala.

14. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

15. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afișa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

16. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII

Scrierea de Review-uri se poate face de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile dedicate din Site. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Rating pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Rating in sectiunea dedicata din Site, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli: sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii; sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator; sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate; sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii; sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale; sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale indiferent de natura lor; sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Rating-uri care sa contina materiale de natura publicitara; sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site la sectiune de Contact.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenilor si Conditiilor SC IT DATA CONEX SRL in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Rating-uri pe Site.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii ne pot contacta folosind formularul de contact sau pe email la office@itconex.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 21 de zile calendaristice de la primirea acestora.

17. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Utilizam cookie-urile pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru, pentru buna functionare a site-ului si pentru a analiza si imbunatatii serviciile oferite.

Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru WWW.ITCONEX.RO, denumit in continuare ITCONEX, vom presupune ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate si felul in care utilizam cookie-urile.

Pentru orice intrebari sau neclaritati va rugam sa ne contactati la office@itconex.ro

Cookie-urile sunt un text special care este stocat temporar pe serverele noastre si in browser-ul fiecarui utilizator de fiecare data cand utilizatorul acceseaza informatiile de pe site-ul nostru.

Folosim cookie-urile pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru, acestea realizand diverse functii, printre care usurinta navigarii si imbunatatirea experientei fiecarui utilizator.

Aceste fisiere fac posibila in principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Pentru a intelege mai bine comportamentul fiecarui utilizator pe site-ul nostru, colaboram cu urmatorii parteneri de analiza a cookie-urilor: Google Webmaster Tools, Analitics, AdWords, Bing Webmaster Tools, precum si urmatoarele plugin-uri: butoane de distribuire Facebook,Instagram. Dorim sa va informam ca nu avem control asupra utilizarii acestor cookie-uri de catre terti, care sunt guvernate de politicile de confidentialitate ale acestor terti.

Stergere, dezactivarea sau de blocarea cookie-urilor se poate face din setarile browser-ului pe care il folositi. Daca alegeti sa blocati cookie-urile de pe site-ul nostru nu va putem garanta functionalitatea 100% a site-ului.

Fiecare comunicatiei dintre utilizator si site-ul nostru este criptata folosind un certificat de criptare SSL (Secure Socket Layer).

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

18. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

19. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din judetul Ilfov.

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta folosind datele din formularul de contact, la adresa de email office@itconex.ro sau numarul de telefon 0768504777.